Free Shipping on orders over 50$

Informatii la 0752.014.505

Ceriotti Uscator de par Bi - 2500 W negru/alb

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

Preţ normal: 459,00 RON

Preţ special: 367,20 RON

SAU

Vizualizare generală rapidă

Bi ™
 
Acest uscator de par este fara discutii produsul cel mai asteptat al anului, nu doar pentru ca este fabricat in Italia de firma Ceriotti dar si din cauza caracteristicilor sale revolutionare.
Bi ™ este mai mult decat un uscator de par simplu: este un produs dezvoltat pentru a simplifica munca in salon si in afara salonului.
 
De Ce?
 
Deoarece Bi ™ ​​este echipat cu tehnologia Tryosystem ™, dezvoltat si depus de firma Ceriotti, o serie unica de caracteristici care fac uscatorul de par:

1) mai puternic si eficient decat inainte, cu + 25% mai mult flux de aer și mai mult de 2000 de ore ca durata de viata
2) rezistent la socuri si caderi accidentale
3) are auto-curatare, functie care previne impuritatile sa patrunda in interiorul uscatorului
 
Aceste caracteristici asigura o reducere consistenta din cererile generate de problemele uscatoarelor de par, rezultand intr-o durabilitate mai mare si intretinere mai usoara pentru coafor.
 
Pe langa aceste caracteristici, uscatorul de par Bi ™ ​​este extrem de usoara, doar 430 de grame si 18 cm ca lungime.

Ceriotti Uscator de par Bi - 2500 W negru/alb

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Detalii

Bi ™   Acest uscator de par este fara discutii produsul cel mai asteptat al anului, nu doar pentru ca este fabricat in Italia de firma Ceriotti dar si din cauza caracteristicilor sale revolutionare. Bi ™ este mai mult decat un uscator de par simplu: este un produs dezvoltat pentru a simplifica munca in salon si in afara salonului.   De Ce?   Deoarece Bi ™ ​​este echipat cu tehnologia Tryosystem ™, dezvoltat si depus de firma Ceriotti, o serie unica de caracteristici care fac uscatorul de par: 1) mai puternic si eficient decat inainte, cu + 25% mai mult flux de aer și mai mult de 2000 de ore ca durata de viata 2) rezistent la socuri si caderi accidentale 3) are auto-curatare, functie care previne impuritatile sa patrunda in interiorul uscatorului   Aceste caracteristici asigura o reducere consistenta din cererile generate de problemele uscatoarelor de par, rezultand intr-o durabilitate mai mare si intretinere mai usoara pentru coafor.   Pe langa aceste caracteristici, uscatorul de par Bi ™ ​​este extrem de usoara, doar 430 de grame si 18 cm ca lungime.

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.